WORKSHOPS & EVENTS

Upcoming events

25/11/2023YATTA Empowerment Morning : 3 workshops waarin we 10 vrouwen ondersteunen en begeleiding richting meer zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en verbinding met zichzelf en zo ook met de wereld.

16/12/2023Workshop keramiek schilderen Thema Kerst met mama en kind (vanaf 2 jaar) Workshop Duo-Yoga mama en kind

16/12 – 17/12 – Pop-up Pril Leven x Belirini

13/01/2024 – 6 jaar Fit Mom Club en 1 jarig bestaan YATTA Groenstraat.

3 workshops

Miracle Morning Work of Heart

Zelfbeeld – spiegelwerk

Wetenschappelijk onderbouwd, spiegelneuronen, breinwerk, fundamenteel aanpakken.

Zelfbeeld versterkend werken met jezelf – je leert door de ander te imiteren en zo ontstaat je zelfbeeld. Vanuit dat zelfbeeld creëer jij je wereld. In welke wereld wil jij leven?

Tone & Focus Pilates YATTA

Workout

Emotie in beweging zetten en zo ook kunnen ontladen en loslaten. Lichaamsbewustzijn verhogen en spieren versterken. Er wordt gefocust op oogcontact met jezelf om zo je bewustzijn van je lichaam te verbeteren, pijn en stress slimmer af te zijn.

Atelier Inward

Creatief

Emotie in beeld brengen. Hoe sta jij in relatie met je gevoel? Ontwijkend, omarmend, op een creatieve manier je emoties kaderen en verbinden met je innerlijke weten. Met behulp van creatieve tools leren we kleur geven aan angst, verdriet, liefde en dankbaarheid.

Praktisch

Timetable

08u45 aanvang in YATTA Groenstraat (Groenstraat 31, 2640 Mortsel) Parking aanwezig

09u00 Miracle Morning met Thalia Decoene van Work of Heart

Pauze 10min

10u15 Sculpt & Focus Pilates met Annelies Valvekens van YATTA

Pauze 15min voor snacks & drinks

11u30 Atelier Inward – Polien Collin

13u The end snacks & drinks + goodiebag

10 vrouwen kunnen maximum deelnemen. Dus claim je spot.

Kerstevent + Pop-up kerstmarkt

zaterdag 16 december / zondag 17 december

De gezelligste workshop met je kleintje

Move & Paint

Ontdek magie in keramiek en yoga met je kleintje!

Kerstmis is een tijd van samenzijn, creativiteit en liefde. Daarom hebben we een speciale workshop samengesteld die jou en je kindje (vanaf 1,5 jaar) in staat stelt om deze gezellige tijd samen te ervaren.

Keramiek kersthangers versieren/schilderen.

Tijdens het eerste deel van de workshop duiken we in de wereld van keramiek. Samen met je kleintje zul je prachtige kersthangers vormgeven en versieren. Dit is een kans om jullie creatieve band te versterken en je unieke kerstornamenten te koesteren voor vele jaren te komen.

Duo-yogasessie voor jou en je kleintje.

Het tweede deel van de workshop draait om innerlijke harmonie en lichamelijke beweging. Je zult deelnemen aan duo-yogasessies die zijn ontworpen om de band tussen jou en je kind te versterken. Yoga verbetert de flexibiliteit, evenwicht, en vermindert stress, zelfs bij de allerkleinsten! Het is een geweldige gelegenheid om samen te ontspannen en plezier te hebben.

Time, Place & Price

Zaterdag 16/12 starten we om 9u30 met de keramiek workshop. Lekkere gezonde snacks en drinks inbegrepen tijdens de workshops. Het eventje zal ongeveer duren tot 12u.

Adres : YATTA Club Groenstraat 31, Mortsel.

Wil je graag deelnemen en een onvergetelijke gezellige dag samen hebben met je kleintje? Schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt.