Team

Wij stellen ons team graag voor.

“Mijn doel is om klanten altijd met een goed gevoel naar buiten te laten gaan”

Annelies Valvekens

Zaakvoerster

Personal trainer met 6 jaar ervaring

“Een bommetje energie”, zo zou ik mijzelf in drie woorden kunnen omschrijven. Mijn interesse en passie voor sport is ontstaan in mijn jeugdjaren waar jarenlang atletiek en turnen hebben bijgedragen aan mijn huidige fysieke toestand. In de loop der jaren is mijn passie voor sport alleen maar gegroeid waardoor ik enkele Marathons en Triatlons zoals een ‘Ironman’ op mijn palmares kan schrijven.

Erkend Certified Personal Trainer

Sinds 2017 ben ik een erkend Physical/Personal trainer gecertificeerd bij EREPS(European, Register of Exercise Professionals). EREPS staat garant voor kwaliteit en gezondheid. Als coach zit ik niet stil wat betreft bijscholing en opleiding. Dagelijks leer ik bij en experimenteer ik met nieuwe methodes en functionele aspecten die mijn inzicht laten verbeteren.

Extra opleidingen zoals sportverzorger geven mij de wetenschappelijk onderbouwde kennis om blessures tegen te gaan en te voorkomen. De input van experts maken mij tot de coach die ik nu ben.

Gespecialiseerd in pre- en postnatale begeleiding om vrouwen fysiek en mentaal sterk te maken voor en na de bevalling

“Empowering women, always”

Lore Cherlet

Personal trainer

Bachelor in sport en beweging Gespecialiseerd in pre en postnatale training

“Bij mij kan je terecht voor een workout boost, ontspanning en feel good moment. Mijn motto is dan ook ‘empowering women, always’.

Zelf doe ik het liefst functional training en pilates. Samen werken we aan je goed voelen, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Hiernaast specialiseer ik me ook in pre- en postnatale training voor mama’s en mama’s in wording!

Daarbuiten kan je me altijd terugvinden op een zonnig terrasje met een cappuccino, op een brunch met vriendinnen of tijdens een wandeling in de natuur.”

“Hope to see you soon!”

Plan vandaag nog een sessie