Personal Coaching

Starten met personal coaching?

Alles start bij een persoonlijk gesprek.

Bij personal training krijg je onze volledige aandacht.  We gaan stapsgewijs en doeltreffend te werk om zo duurzame resultaten te boeken. Alles start hier met een persoonlijk gesprek. Tijdens deze eerste kennismaking overlopen we samen jouw ambities, sportverleden en medische toestand.  Aan de hand van deze nuttige informatie optimaliseren we een helder en haalbaar plan. Jouw persoonlijke doelstellingen staan volledig centraal.

Bodyscreening

Tijdens onze eerste training bekijk ik je fysieke toestand, een bodyscreening. Door bepaalde bewegingen uit te voeren kan ik afleiden welke spieren overactief en onderactief zijn. Aan de hand van deze informatie maken we een trainingsplan op aangepast op jouw niveau. Na 4 weken evalueer ik je prestaties en bekijken we samen waar er fysiek moet bijgestuurd worden. Een professionele begeleiding met een perfecte balans tussen cardio en kracht met een efficiĆ«nte functionele training.

Durf een stap te zetten en je levensstijl te veranderen door onze persoonlijke aanpak.

Duo – Coaching

Een duo-training is personal training voor twee personen. Twee personen trainen tegelijkertijd onder begeleiding en het is ideaal als je liever samen traint en financieel aantrekkelijk.

Net als bij personal training heb je een persoonlijke doelstelling. Ook wanneer je samen sport. Onder professionele begeleiding werk je ook hier effectief aan het bereiken van jullie persoonlijke doel op je eigen tempo.

Duo training is een extra uitdaging. Je gaat elkaar motiveren en tot het uiterste te gaan. Elkaar steunen in lastige momenten en het delen van je succesmomenten met je partner.

Prikkel elkaar en kom eens vrijblijvend op gesprek.

Waarom zou je kiezen voor personal training?

Motivatie

Wij zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft gedurende het hele traject. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt bij een persoonlijke coach en een vertrouwensband schept. Wanneer het moeilijker gaat, op ons kan rekenen en het geven van tips en advies tijdens de les.

Persoonlijke aanpak

Iedere persoon is uniek en daarom ook ieder zijn op-maat-gemaakt programma. Of je nu spiermassa wil opbouwen, afvallen, core-training of wilt herstellen na een bevalling. Je kan voor verschillende doeleinden bij ons terecht. We bespreken alles tijdens een eerste kennismaking.

Zelfzekerder in je lichaam

Je goed voelen is zowel fysiek als mentaal iets waar wij enorm naar streven. Een personal training traject kan het verschil maken. Sporten met een coach zal je zelfzekerder maken, je zal oefeningen uitvoeren waarvan je nooit gedacht had deze te kunnen. Je wordt elke week sterker, fitter, leniger en er komen endorfines(gelukshormonen) vrij.

Relatietherapie

Het kan soms verwarrend zijn op welke manier je de relatie terug naar een hoger niveau kan tillen. Duo-coaching kan een leuke activiteit zijn, je bent met elkaar in verbinding. Je kan elkaar motiveren en je ziet je partner eens in een ander plaatje. Een wekelijkse date , waar je aan jezelf kan werken en aan jullie relatie. Want liefde is een werkwoord.

Je zal sporten ‘leuk’ gaan vinden

Niet iedereen die een traject aangaat sport graag. Dat zeggen klanten maar vaak genoeg. Wij zorgen ervoor dat je kennis maakt met sport en beweging op een leuke manier. Na een tijdje word je er beter in krijg je de sportkriebels vaak te pakken.

Anti-burnout

Een stressvolle job, een druk leven, je denkt bijna in een burn-out te belanden? Sporten onder begeleiding kan jou hier misschien wel van ontladen. Boksen, gewichtheffen, conditietraining of ademhaling en stretching kunnen een manier zijn om te leren omgaan met stress en alles daarrond. Zo hebben we reeds vele vaste klanten die wekelijks hun batterijen komen opladen.

Plan alvast je gratis kennismaking.