Fit Mom Club

Pre- en postnatale training

Fit Mom Club richt zich op de begeleiding en ondersteuning van vrouwen tijdens de prenatale en postnatale periode. We bieden programma’s en trainingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van zwangere vrouwen en nieuwe moeders.

Met een toegewijd team van coaches en twee locaties creëert Fit Mom Club een veilige en ondersteunende omgeving waar vrouwen kunnen werken aan hun fysieke gezondheid, mentaal welzijn en lichaamsbewustzijn tijdens en na de zwangerschap. Het is een community die vrouwen helpt hun innerlijke kracht te ontdekken en te versterken in een tijd van belangrijke levensverandering.

Sporten tijdens en na de zwangerschap

Beweging tijdens de zwangerschap is belangrijk, of je nu een startende of een getrainde mom to be bent. De voordelen van beweging tijdens je zwangerschap zullen je ook na de bevalling een sneller herstel geven.

De verandering van je lichaam en de groeiende baby vragen extra energie van jou. Door actief en gezond te leven tijdens de eerste periode van het moederschap zal je ook de combinatie met werk en gezin beter aan kunnen.

Met een goede conditie, veilige en effectieve krachtsoefeningen met de focus op de bekkenbodem en core zorgen we dat je fit en energiek de drie trimesters van je zwangerschap kan doorkomen. 

Sporten tijdens de zwangerschap heeft vele voordelen!

De voordelen van sporten tijdens de zwangerschap

Zowel moeder als baby genieten van de positieve effecten van sport tijdens de zwangerschap:

Minder kwaaltjes

Minder kans op typische zwangerschapsklachten zoals misselijkheid, vermoeidheid, beenkrampen en rugpijn.

Verlaagde bloeddruk

Lager risico op vroeggeboorte en bloeddrukproblemen tijdens de zwangerschap.

Gezond gewicht

Minder gewichtstoename en natuurlijk ook een betere conditie.

Gelukshormonen

De endorfine die bij een sportinspanning vrijkomt, heeft een positief effect op uw humeur.

Wat kan je verwachten?

We richten zich voornamelijk op het versterken van je core en de bekkenbodem. Die hebben een sterke impact op je fysieke welzijn tijdens je zwangerschap – en helpen je om vlot te herstellen na je bevalling. Je bouwt een stevige basis op en went aan het sporten met je veranderende of veranderde lichaam. Onze focus ligt op :

Ademhaling

Controle krijgen over je core

Veilig en effectief trainen

Functionele bewegingen

Je fit en sterk voelen vóór, tijdens en na de zwangerschap

Mom Community

Postnataal herstel

Lichamelijk herstel is enorm belangrijk. De negen maanden na je bevalling gebeurd er van alles met je lichaam. Gewrichten die terug stabieler worden en je bekkenbodem die moet herstellen. Dit gebeurt in fases want je wilt je natuurlijk terug goed en sterk voelen.

Gun je lichaam de eerste zes weken rust, want na die afgelopen maanden heeft het heel wat van je gevraagd.  De voordelen van een actief herstel zullen je emotionele gesteldheid meer in balans brengen, voor een betere nachtrust zorgen en minder lichamelijke ongemakken geven.

Groepslessen voor vrouwen

Wij bieden groepslessen aan voor vrouwen die in kleine groep willen sporten. Prenatale en postnatale lessen zitten in ons aanbod en zijn heel populair. Je kan je hele traject van ‘wensmama’ naar prenatale ‘mom to be’ en voor je postnataal herstel bij ons terecht.

Wil je meer weten over personal training en groepslessen bij zwangerschap of na de bevalling? Contacteer ons voor een kennismaking.

Become a Fit Mom

Boek een les via ons online reserveringssysteem.

Single class pass

€ 18

Voor een enkele sessie/ proefles

Een credit is 4 maanden geldig.

10 Class pass

€150

Een 10-beurtenkaart €15/sessie. Je credits zijn 4 maanden geldig. Na de bevalling nog op te gebruiken.

Veelgestelde vragen

We hebben hieronder antwoord gegeven op een aantal populaire vragen.
Als je je vraag hieronder niet kan vinden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Zijn de trainingen veilig voor tijdens de zwangerschap?

Ja, al onze trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en de oefeningen zijn veilig en effectief. We zijn ook gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere vrouwen tijdens hun reis naar een gezondere levensstijl.

Kan ik in elk trimester instappen?

Absoluut! Je bent welkom om deel te nemen aan onze lessen vanaf het moment dat je ontdekt dat je zwanger bent. Als je nog niet zwanger bent maar een mogelijke zwangerschap overweegt, kun je ook deelnemen.

Zal ik mijn zwangerschapskilo’s ‘ooit’ kwijt geraken?

Wees niet te hard voor jezelf. Met ons op maat gemaakte postnatale programma kunnen we samen de opties verkennen.

Hoe schrijf ik me in voor een groepsles?

Via ons online boekingssysteem kan je een les aankopen. We bieden een eenmalige ‘try out pass’ aan voor iedereen die wil kennismaken met onze lessen aan een goedkoper tarief.

Zal ik gemotiveerd blijven met het online programma?

Tijdens onze 12 weken durende online coaching bieden we je 3 geplande opvolgmomenten en staan we altijd klaar voor persoonlijk contact, zelfs voor dringende vragen. Bovendien voorzien we boeiende opdrachten om je gedurende het hele traject gemotiveerd te houden.

Zal ik mij terug fit voelen na het volgen van de lessen ?

Vraag je je af of je na de bevalling weer in topvorm kunt komen? Absoluut! Met de juiste begeleiding en inzet kun je je fitheid en vitaliteit herstellen na de geboorte. Wij zijn er om je te ondersteunen naar een gezonde en energieke levensstijl na de komst van je kind.

Tevreden klanten zeggen

“Na mijn zwangerschap was het moeilijk om me terug goed in mijn vel te voelen! Dankzij Annelies haar enthousiasme, oprechtheid, dubbele portie motivatie en lekker inspirerende gerechtjes is het mij gelukt om mijn zwangerschapskilo’s kwijt te geraken.”

Trixie D.

“Een persoonlijk plan, aangepast aan mijn levensstijl en prioriteiten heeft ervoor gezorgd dat ik mijn doel kon bereiken en mezelf terug goed in mijn vel voel! TOP COACH!”

Eline D.

Volg onze laatste berichten op instagram @fitmomclub.be